Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Anglelight.dk / Anglelight v. LJ Tables
CVR. nr. 37 90 82 90
Brandsagervej 4
kontakt@anglelight.dk
+45 23 93 16 93
Etableringsår 2019

Betaling
På Anglelight.dk skal du bestille vores produkter via vores bestillingsformular som findes på shoppen under Anglelight.dk

Hos Anglelight tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os retten til at foretage ændringer i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer. Alle priser der findes på vores hjemmeside er inkl. moms.Alle priser er DKK og er inklusiv moms.

Når vi har modtaget din bestillingen sendes en ordrebekræftelse på købet og du vil skulle overfører pengene til vores konto hvorefter din ordre vil påbegyndes og sendes efter vi har registreret din betaling .

Vi sender til hele Danmark med gratis fragt. Vareren vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne eller Grønland.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 3-8 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. AngleLight vil dække returneringsomkostningerne i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer eller benyttelse af fortrydelsesretten sendes til varen til følgende adresse:

AngleLight

Brandsagervej 4

9490 Pandrup

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i webshoppen, hvis emballagen er indtakt og ikke har været åbnet.

Perioden regnes fra den dag;

- Hvor du modtager din ordre.

- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.

- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelsen skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@anglelight.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

Anglelight

Brandsagervej 4

9490 Pandrup

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelsen af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
– Navn
– Adresse
– E-mail adresse
– (Eventuel firmanavn)
– (Eventuel cvr.)

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Anglelight.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Indehaverene af Anglelight.dk er dataansvarlig og har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til Anglelight.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Anglelight.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Anglelight via e-mail kontakt@Anglelight.dk.
På Anglelight.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan afhænger af din browser.
Vi bruger en logstatistik på Anglelight.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Anglelight.dk.

Rettigheder for den registrede
I henhold til persondata loven og EU persondata forordning har den registrerede person visse rettigheder vedrørende Anglelight.dk´s indsamlede persondata omkring personen.
Disse rettigheder er:

Indsigtsret
Du har, under visse forhold, ret til indsigt i de data som Anglelight.dk opbevarer om din person

Ret til berigtigelse af data
Du har ret til at rette fejl eller mangler i de data som Anglelight.dk behandler om dig

Ret til sletning
Du har, under visse forhold, ret til at få slettet personoplysninger om din person. Bemærk at de fleste lovlige behandlinger af persondata ikke er omfattet af denne rettighed. Såfremt du har givet samtykke til behandling af dine persondata kan du trække dit samtykke tilbage, hvorved relaterede data slettes

Ret til begrænset behandling
Du har i visse tilfælde ret til at suspendere behandlingen af dine persondata. Dette vil være gældende såfremt rigtigheden af data betvivles, hvis du ønsker kopi af ulovligt behandlede data og dermed ikke ønsker disse slettet, hvis du har behov for længere opbevaring af data end Anglelight.dk´ formål tilsiger eller hvis du bestrider selskabets ret til at behandle dine data og en sådan tvist ikke er afgjort.

Ret til dataportabilitet
Du har, i visse tilfælde, ret til at modtage de persondata som Anglelight.dk har indsamlet omkring din person i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, såfremt du ønsker dine persondata overført til en anden data ansvarlig

Indsigelsesret
Du har ret til, i visse tilfælde, at gøre indsigelse mod behandlingen af dine persondata. Hvis du gør indsigelse mod behandlingen af dine data vil disse ikke længere blive behandlet, med mindre der er vægtigt legitime grunde hertil, eller behandlingen er nødvendig for fastlæggelse eller forsvar af et retskrav. Såfremt dine data behandles til brug for direkte markedsføring kan du til enhver tid gøre indsigelse herimod, hvilket medfører et stop for en sådan behandling

Udøvelse af rettigheder
Disse rettigheder følger af EU persondata forordningen og/eller lokal lovgivning.
Disse rettigheder er ikke absolutte rettigheder, men rettigheder du kan udøve alt efter hvorledes persondata behandles af Anglelight.dk.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@anglelight.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ændringer af privatlivpolitikken
Hvis der sker ændringer i denne Privatlivspolitik, vil en opdateret version altid fremgå og vil i så fald gælde for vores behandling af dine personoplysninger. Vi anbefaler, at du jævnligt gennemgår privatlivspolitikken, så du er bekendt med den gældende version.

Reklamation
Købelovens to årige reklamationsret gælder.
Oplever du problemer med vores produkter, kan du kontakte Anglelight´s på mail (kontakt@Anglelight.dk) eller telefon.
Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og "skal ske inden for rimelig tid" samt at manglen eller fejlen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@Anglelight.dk eller på telefon +45 23 93 16 93. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, telefon 41 71 50 00.
Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, kan du få svar på det meste ved at klikke på “Ofte Stillet Spørgsmål” nederst på denne side. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@anglelight.dk eller tlf. +45 23 93 16 93. Vi beder dig have dit telefonnummer klar.

Vilkår
Anglelight v. LJ Tables er indehaver af de immaterielle rettigheder til det materiale, som befinder sig på Anglelight.dk

Ansvar og betingelser
Dette website (Anglelight.dk) og hele dens indhold er leveret uden nogen form for garanti.
Anglelight.dk drives og ejes af virksomheden LJ Tables,Brandsagervej 4, 9490 Pandrup

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl, prisfejl, afgifts- og momsændringer.

Scroll til toppen